C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76 - Català
     
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     

Salutació del Batle

Voldria aprofitar l’oportunitat que em brinden les noves tecnologies de la informació per donar la benvinguda als internautes que s’interessin pel nostre Ajuntament o cerquin informació nostra. Heus-ne aquí un tast.

El nostre municipi és extens i ben divers, format per dos nuclis de població tradicionals: el des Mercadal, un poble d’interior molt característic i estès als peus de la muntanya del Toro, i, ran de mar, Fornells, un poble de pescadors pintoresc i d’una gran bellesa. A més, comptam amb deu zones turístiques situades a la costa nord de l’illa.

Estam situats, idò, al centre de l’illa de Menorca; tenim dos ports naturals, el de Fornells i el d’Addaia, i una gran quantitat de platges i cales, algunes de totalment verges i altres, més urbanes, dotades de tots els serveis necessaris; ens envolten amplis espais de gran interès mediambiental així com diverses zones humides, de conreu, i alzinars i pinars, etc., uns espais que mereixen trobar un moment per esser visitats.

També hi trobareu, entre l’un i l’altre poble, una gran quantitat d’activitats culturals, socials, educatives i esportives, a més d’oferir una reconeguda activitat firal. Tots aquests elements fan que el comerç i la restauració tenguin una gran anomenada. Estam lluitant i apostant per fer del nostre municipi un referent en equipaments públics d’àmbit insular, instal·lacions per al profit de tothom.

Volem convidar tots els visitants a conèixer-nos, amb la seguretat que seran rebuts amb l’hospitalitat que ens caracteritza. Tant a l’hivern com a l’estiu trobareu un lloc per compartir amb nosaltres uns moments de la vostra vida i, si vos agrada, potser fer una passa més i... quedar-vos a viure entre nosaltres.

Esper que aquesta web municipal sigui profitosa, útil i interessant per a tots els que ens vulgueu visitar. No dubteu a servir-vos d’aquesta finestra oberta a tot el món per fer-nos arribar peticions, queixes o qualsevol mena d’iniciativa que ens pugui ajudar a millorar i aconseguir una millor qualitat de vida per als nostres ciutadans.

Benvinguts al municipi des Mercadal.


El batle
 

 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

     
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries