C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     

Cultura i tradicions


El pobles des Mercadal i Fornells són coneguts internacionalment per la seva interessant gastronomia i productes típics. Però aquests productes també formen part de la nostra cultura. Els carquinyls i amargos que elaboren els sucrers Villlalonga, o la llagosta pescada a la badia de Fornells, en són una mostra de l'autenticitat d'uns productes únics de la nostra terra.

Però el nostre municipi també ofereix una important mostra de l'artesania illenca. Una mostra fins fa ben poc era el taller del mestre artesà Carmelo Servera. Ell era la tercera generació d'un segle d'artesans dedicats al calçat tradicional i al redescobriment de les avarques típicament menorquines.

També es pot visitar el taller dels araders Gomila, al Carrer de Tramuntana des Mercadal, dedicats a l'artesania amb la llenya de l'omnipresent ullastre menorquí.

Actualment existeix també la possibilitat de visitar el Centre Artesanal de Menorca, ubicat als antics quarters d'artilleria des Mercadal. Aquest centre és bona mostra de la intensa activitat de l'artesania menorquina en ple segle XXI. www.artesaniademenorca.com

 

 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries