C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Foto CLUB NÀUTIC FORNELLS

El Club Nàutic de Fornells és una entitat esportiva dedicada al foment de la vela amb gairebé 40 anys d'existència, situada en l'incomparable marc de la badia de Fornells a l’illa de Menorca.

 

CLUB NÀUTIC FORNELLS

Foto El Club Nàutic de Fornells és una entitat esportiva dedicada al foment de la vela amb gairebé 40 anys d'existència, situada en l'incomparable marc de la badia de Fornells a l’illa de Menorca.

Són ja tradicionals els cursos de vela per a infants que s'imparteixen des de fa més de 25 estius, als quals s'han sumat des de fa un parell d'anys uns cursos per hores destinats a totes les edats, que s'imparteixen al matí. El club disposa de dos pantalans per atracar-hi embarcacions de petita eslora, un és davant mateix de les seves instal·lacions a ses Salines i l’altre, flotant, en el port de Fornells.

Entre les activitats que desenvolupa el club destaquen l'Escola de Mar i Vela, destinada als col·legis de primària del centre de l’illa, i el programa Vull venir a navegar, ambdós enfocats a fer la iniciació en el bonic esport de la vela.

Cada any s'organitzen campionats de surf de vela (windsurfing), entre els quals destaquen el Campionat de Menorca de Windsurf i la Lliga de Windsurf de Menorca. El club organitza en anys alterns el Campionat de Balears de Windsurf, i des de 1993 ha organitzat tres copes d'Espanya de l'especialitat. El trofeu social del club és el 'TROFEU MEMORIAL GUMERSIND RIERA i se celebra cada any a mitjan setembre.

Equips i activitats:
Ubicació:
Oficina del club: a la urbanització ses Salines, annexa al restaurant.

Pantalà a ses Salines: pantalà de fusta damunt pilons situat a la platja de ses Salines amb capacitat per a 66 embarcacions d'eslores entre 4 i 8 metres. El calat màxim és de 3 metres.

Pantalà a Fornells: pantalà flotant per a 30 embarcacions de fins a 12 metres d'eslora situat en el port de Fornells. Acabat de renovar.

Magatzems de material: són a la platja de ses Salines i tenen capacitat per a unes 50 planxes de vela.

Adreça:
Urbanització ses Salines, s/n
Codi postal: 07748
Localitat: ses Salines
Dades de contacte:
Telèfon: 971.37.63.28
Fax: 971.37.63.58
Web: www.nauticfornells.com
@/electrònica: nauticfornells@compusoft.es

 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries