C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO

INSTAL·LACIONS

Reserves instal·lacions municipals
 
CENTRE DE CONVENCIONS ES MERCADAL

El centre de reunions i convencions (CCM) és el complement ideal de la Sala Multifuncional des Mercada. Es tracta d'un edifici modern, que compta amb tots els equipaments necessaris perquè sigui el lloc ideal per a reunions, trobades sectorials, congressos i convencions. Ofereix també la possibilitat d'espais ajustables i adaptables a diferents grups.

 

CENTRE DE FORMACIÓ ES MERCADAL

El Centre de Formació Es Mercadal, de més de 340 metres quadrats, està dotat amb cinc aules de formació i una aula taller. En l'actualitat, en aquestes instal·lacions s'ha ubicat l'Escola de Persones Adultes des Mercadal. Així doncs, s'hi imparteix tota l'oferta educativa que promou aquesta entitat.

 

FOTO BIBLIOTECA PÚBLICA DES MERCADAL

La Biblioteca Pública des Mercadal està situada als baixos de l'espai cultural del Carrer Lepanto.
Disposa de diversos espais i serveis per atendre les demandes dels seus usuaris i forma part de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Menorca, tot suposant un important enriquiment del fons bibliogràfic disponible per als usuaris.

 

Foto LOCAL SOCIAL FORNELLS

El Local Social de Fornells és l'edifici on es concentren la sala d’actes, la biblioteca i l’oficina de Fornells. La sala, amb capacitat per a 40 persones assegudes, és adequada per a reunions i conferències; disposa, a més, de diverses comoditats perquè se’n pugui fer un ús habitual com a sala auxiliar. La biblioteca disposa de punt d’accés a Internet i forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Menorca ; hi ha Wi-Fi a l’abast dels usuaris. L’oficina té les seves portes obertes per facilitar les activitats de Fornells i per apropar les gestions que s’hagin de fer amb l’Ajuntament.

 

Foto TEATRE DE FORNELLS

Amb una capacitat de 100 places, aquest teatre acollidor disposa d’un equipament complet i adequat per rebre qualsevol esdeveniment.
El seu equip de so, la il·luminació i el projector de gran angular són d’un ús molt pràctic.

També hi ha un espai auxiliar ben gran part davall l’escenari que facilita l'organització de qualsevol esdeveniment.

 

Imatge SALA POLIVALENT FORNELLS

Destinada al seu ús quotidià, la Sala Polivalent està acomodada per fer-hi activitats de lleure, gimnàstica, reunions, esdeveniments socials, etc.

A l’ampla sala, s’hi afegeix el mobiliari necessari per a 50 persones, a més de barbacoa i cofre de begudes, així com tots els serveis necessaris.

 

Imatge SALA MULTIFUNCIONAL

A més de la gran polivalència del Recinte Firal, es Mercadal disposa d’un espai excepcional per a l’activitat cultural, la Sala Multifuncional.

Les més de 250 places, la mobilitat de les grades, les possibilitats d’un recinte adaptable a diferents esdeveniments, fan que una sala polivalent com és aquesta atregui gran nombre d’espectacles, a més de posar a disposició d’entitats i col·lectius un espai per a jornades, conferències, congressos, etc.

 

Recinte RECINTE FIRAL

El Recinte Firal s’ubica a les antigues casernes d'artilleria des Mercadal. A dia d'avui, aquestes instal·lacions tenen un prestigi merescut, a més de constituir part del centre d'activitats firals de l'illa, per la qual cosa s’han guanyat el reconeixement de tota la societat menorquina.

 

Logos PIJ / CASAL DE JOVES - FORNELLS

Des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament s'ha posat a l'abast del jovent del municipi els serveis propis d'un punt d'informació juvenil i d'un casal de joves.
El Punt d´Informació Juvenil (PIJ) i el Casal de Joves han estat creats i pensats per als al·lots i al·lotes a partir de 12 anys.

Des del Punt d´Informació Juvenil i el Casal de Joves, els joves poden tenir accés a tota aquella informació que pugui ser del seu interès, com ara cursos, concursos, beques, treball, habitatge, viatges, lleure, etc.

  
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries