C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Es Mercadal NOTA INFORMATIVA 12/03/2020

Després de la reunió de batles que hem tingut avui al Consell Insular de Menorca i de les noves mesures que ha pres el Govern Central i Balear sobre el corona-virus l'Ajuntament des Mercadal informa.

 

NOTA INFORMATIVA

Després de la reunió de batles que hem tingut avui al Consell Insular de Menorca i de les noves mesures que ha pres el Govern Central i Balear sobre el corona-virus l'Ajuntament des Mercadal informa:

Sabem que la situació a Menorca de moment no ha empitjorat, ja que seguim amb 3 positius però que és molt important la prevenció per erradicar el més prest possible aquesta enfermetat, evitant que s'expandeixi. Pel que s'ha decidit prendre mesures temporals, evitant així conferencies, actes, jornades i reunions de grups de gent, en definitiva evitar aglomeracions.

Proposem tancar temporalment a partir de dissabte dia 14 de març les Instal·lacions Esportives, la Sala Multifuncional, les Biblioteques, el Centre de Convencions, l'Escola de Música i altres espais socials o culturals des Mercadal i Fornells. A partir de dilluns dia 16 de març, i pels alumnes també romandran tancades les Escoles, Escoletes Infantils i el Centre de Dia fins a final del mes de març. Per qualsevol reunió o acte que no sigui prescindible o que sigui de molt poca afluència, i es necessiti un espai públic consultar amb les persones responsables de les instal·lacions o amb la regidoria municipal corresponent i es valorarà.

Així mateix apel·lem a la responsabilitat individual de cada un dels ciutadans per tal de no afavorir la propagació del virus, incorporant a la quotidianitat aquelles mesures de prevenció ja conegudes per tots: mantenir una bona higiene personal rentat freqüent de mans, evitant el contacte amb les mans, el nas i ulls. Respectar una distancia mínima d'un metre i mig entre les persones i en cas de tenir símptomes com febre, tossina o manca d'aire trucar al 061.

Agraïm l'esforç de tothom i perdoneu les molèsties.

 


Document      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries