C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Mercat d’estiu agroalimentari i comerços des Mercadal i Fornells: 04/07/2020

Aquest any s'ha organitzat un mercat amb només 18 paradetes agroalimentàries que es complementen amb els comerciants locals que vulguin ocupar davant el seu establiment. Per altra banda a Fornells també es va començar el Mercat Agroalimentari d’aquest 2020. Situat a la plaça de l’Església cada dilluns.

 

Mercat d’estiu agroalimentari i comerços des Mercadal i Fornells:

ImatgeEl passat dijous 2 de juliol, va començar una nova edició del mercat as Mercadal. A conseqüència de la COVID-19 es suspèn el mercat d'estiu de 2020, de cap manera podrien organitzar un mercat de 125 punts de venda. Aquest any s'ha organitzat un mercat amb només 18 paradetes agroalimentàries que es complementen amb els comerciants locals que vulguin ocupar davant el seu establiment.

El mercat serà com sempre tots els dijous durant els mesos de juliol, agost i setembre el fosquet. Aquest mercat cada setmana anirà acompanyat de diverses actuacions musicals col·laborant així amb els artistes locals.

A les entrades i sortides del mercat hi ha anunciades totes les recomanacions, transitar sempre per la dreta i evitar els encreuaments, dur mascareta i mantenir sempre la distància de seguretat. L’Ajuntament també ha donat a tots els punts de venda un gel desinfectant per a les mans de tots els seus clients. Periòdicament i de matinada es netejaran i desinfectaran tots els carrers principals del mercat.

Per altra banda a Fornells també es va començar el Mercat Agroalimentari d’aquest 2020. Situat a la plaça de l’Església cada dilluns al fosquet, seguint les mateixes normes de seguretat i amb actuacions musicals durant els mesos de juliol, agost i setembre.

El bon funcionament dels propers dies, depèn de tots, apel·lem a la responsabilitat individual i és per això que us demanam la vostra comprensió i col·laboració en tot moment. Ens reservam el dret de suspendre també aquests mercats si la situació de la COVID-19 empitjorés. Esperam que s'entengui la decisió presa, conscients de les dificultats de fer-ho a gust de tots, esperam tornar a la normalitat el més prest possible.


Es Mercadal, 4 de juliol de 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nota de premsa      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries