C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Obres de millora d’un tram del carrer Verge del Toro des Mercadal: 15/10/2020

Al municipi des Mercadal seguim renovant els serveis i millorant els carrers dels pobles, unes millores que pretenen també evitar les fuites d’aigua de la xarxa. Continuen a bon ritme les obres de millora d’un tram del carrer Verge del Toro des Mercadal.

 

Obres de millora d’un tram del carrer Verge del Toro des Mercadal:

ImatgeAl municipi des Mercadal seguim renovant els serveis i millorant els carrers dels pobles, unes millores que pretenen també evitar les fuites d’aigua de la xarxa. Continuen a bon ritme les obres de millora d’un tram del carrer Verge del Toro des Mercadal, un projecte adjudicat a l’empresa Antonio y Diego S.A per 68.338,48 euros, que es finançarà amb fons propis de l’Ajuntament.

Les obres consisteixen en un canvi de les canonades i de les escomeses del subministrament d’aigua potable, i es procedirà a soterrar la instal·lació troncal telefònica que porta el cablejat cap a dalt de la muntanya del Toro.

Així mateix, s’ha signat un conveni amb Telefònica per tal d’eliminar els quatre pals que actualment estan situats a la via pública i subjecten tot el cablejat de telefonia. Es pretén millorar la imatge i complir amb les normes d’accessibilitat, ja que algun pal es troba damunt la voravia.
També es renovaran les voravies existents amb un nou paviment i s’ampliaran per facilitar el trànsit dels vianants, sobretot per als fillets que l’empren diàriament per anar a l’Escola de Música. S’instal·larà una nova xarxa separativa de pluvials i es faran millores a l’enllumenat del carrer. Per finalitzar, es procedirà a aglomerar i senyalitzar el carrer.

Està previst que l’obra estigui acabada abans de final d’any.


Es Mercadal, 14 d’octubre de 2020

 
 
 
 
 


Nota de premsa      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries