C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Recollida d’aliments, “Ajuda’ns a ajudar” 2020: 13/11/2020

Es Mercadal i Fornells inicien la recollida d’aliments i productes de primera necessitat, en un any més necessari que mai.

 

Recollida d’aliments, “Ajuda’ns a ajudar” 2020:

ImatgeL’Ajuntament des Mercadal, Creu Roja des Mercadal i les parròquies de Sant Martí des Mercadal i de Sant Antoni Abat de Fornells, comencen dia 13 de novembre la recollida anual d’aliments, productes bàsics i de Nadal per completar les donacions a les famílies més necessitades del municipi. Aquest any, es compta amb la col·laboració de Biosport, les escoles del municipi i el supermercat des Mercadal.

Enguany, un any més necessari que mai, es demana a tota la població des Mercadal i Fornells col·laborar en la campanya. Aquesta finalitzarà dia 13 de desembre amb la recollida i preparació dels lots per repartir abans de les dates de Nadal. El projecte de donació d’aliments està en marxa durant tot l’any. S’agraeixen les aportacions puntuals de particulars i entitats de tot tipus que són molt ben rebudes i de molta ajuda en aquestes dates tan assenyalades.

Aquestes aportacions marquen un punt d’inflexió en la recollida i és per això que demanam a la població la seva col·laboració perquè ajudi a ajudar, aportant els productes que més necessitam per tal de completar els lots de manera pràctica i coherent. Les persones que vulguin fer les seves donacions podran deixar-les al supermercat del municipi, que disposarà de carros per aquest efecte, així com també a l’Ajuntament, a les parròquies des Mercadal i Fornells, a la seu de Creu Roja des Mercadal, al poliesportiu des Mercadal, i a les escoles des Mercadal i Fornells.

La regidoria de Benestar Social agraeix la coordinació de totes les entitats i la col·laboració de les empreses i particulars per fer possible aquesta campanya en un any tan necessari com aquest.

Es Mercadal, 12 de novembre de 2020

 
 
 
 
 


Nota de premsa      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries