C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Es Mercadal i Fornells rebran la visita dels Reis Mags aquestes dates de Nadal: 24/11/2020

L’arribada dels Reis d’Orient. Respectant les normes de seguretat sanitàries. Aquest any els reis recorreran tots els carrers des Mercadal i Fornells perquè la gent no s’hagi de moure de casa seva, i així s’evitarà qualsevol mena d’aglomeració.

 

Es Mercadal i Fornells rebran la visita dels Reis Mags aquestes dates de Nadal:

ImatgeL’Ajuntament des Mercadal segueix fent feina per donar suport al sector cultural i tradicional que ens envolta. Com és habitual, aquestes setmanes la Regidoria de Festes està preparant un programa adaptat a les mesures sanitàries amb activitats de dinamització cultural i comercial del municipi.

Entre aquests objectius també s’inclouen actes per mantenir la il·lusió dels més petits des Mercadal i Fornells, el més destacat dels quals és l’arribada dels Reis d’Orient. Respectant les normes de seguretat sanitàries, aquest any els reis recorreran tots els carrers des Mercadal i Fornells perquè la gent no s’hagi de moure de casa seva, i així s’evitarà qualsevol mena d’aglomeració. As Mercadal, arribaran en cabriols, acompanyats del Club Hípic ses Ramones. Quan la data sigui més propera, amb la col·laboració de la Policia Local es difondrà el recorregut dels reis per als dos pobles.

Per altra banda, es retransmetrà el seu discurs a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de l’streaming de la Sala Multifuncional des Mercadal. Els patges aquest any també acompanyaran els Reis Mags, encara que des de dia 26 al migdia i fins dia 3 de gener, a les portes de Ca n’Ángel, deixaran una gran bústia reial perquè els fillets i filletes des Mercadal deixin les seves cartes per als Reis Mags d’Orient. A Fornells es seguirà la mateixa dinàmica al Local Social.

El mercat de Nadal es durà a terme el proper 5 i 6 de desembre amb la col·laboració dels comerciants del municipi. A partir de dia 5, cada dissabte al matí fins dia 16 de gener, hi haurà música d’ambient en directe al carrer amb diferents artistes locals per fomentar la dinamització comercial i cultural des Mercadal i Fornells.

A mesura que s'atraquin aquestes dates, i en funció de l'evolució de la situació sanitària, l'Ajuntament donarà a conèixer, repartirà i difondrà la programació d’activitats de Nadal per as Mercadal i Fornells. Totes les activitats de les diferents entitats i associacions seran adaptades a totes les mesures sanitàries vigents.

Es Mercadal, 24 de novembre de 2020

 
 


Nota de premsa      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries