C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Es Mercadal L’Ajuntament ofereix el Servei d’Assessorament Lingüístic a la ciutadania: 01/12/2020

L’Ajuntament anima la ciutadania i el teixit social i comercial a fer ús d’aquest servei per a consultes sobre llengua, per a la revisió o traducció de textos, per demanar dubtes o per solucionar errades lingüístiques, ja sigui de manera presencial, telefònica o correu electrònic.

 

L’Ajuntament ofereix el Servei d’Assessorament Lingüístic a la ciutadania:

L’Ajuntament posa a disposició de la població el Servei d’Assessorament Lingüístic, encarregat de revisar textos escrits en català, traduir alguns textos a la llengua catalana o atendre la consulta en general de qüestions relacionades amb la llengua. La finalitat d’aquesta iniciativa és promocionar l’ús de la llengua catalana entre la població i entre el teixit social i comercial. Aquest és un dels objectius específics del Pla de Dinamització Lingüística de Menorca, promogut pel Consell i al qual l’Ajuntament des Mercadal està adherit, que pretén «fomentar i normalitzar l’ús de la llengua catalana en tots els àmbits». Així, amb aquesta intenció, es pretén facilitar l’ús de la llengua en el seu vessant més divulgatiu i en l’ús social.

L’Ajuntament anima la ciutadania i el teixit social i comercial a fer ús d’aquest servei per a consultes sobre llengua, per a la revisió o traducció de textos, per demanar dubtes o per solucionar errades lingüístiques, ja sigui de manera presencial, telefònica o correu electrònic. Els formularis de diferents establiments, els cartells divulgatius de diferents activitats, la cartelleria en espais d’establiments de concurrència de gent, les cartes de bars i restaurants, els documents públics, llistes de preus... són possibles objectes d’atenció d’aquest servei. Per beneficiar-se d’aquest servei els textos han de reunir algunes condicions, com el fet de no excedir d’un número determinat de pàgines, que tenguin una finalitat d’ús públic o que els beneficiaris estiguin ublicats al municipi.

Així mateix, el Servei també té atenció personal oberta al públic per a qui ho desitgi. Es troba ubicat a l’oficina d’Informació Turística i és oberta al públic tots els dilluns de 9h a 14h per atendre consultes presencials. Per via telefònica o telemàtica la informació es troba a la mateixa pàgina web de l’Ajuntament des Mercadal.
 

 


SAL      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries