C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge La Sala Multifuncional des Mercadal estrena el seu Streaming: 02/12/2020

La cultura des Mercadal s’obre al món digital. A partir d’aquesta temporada la Sala Multifuncional des Mercadal retransmetrà en directe moltes de les actuacions i actes que es duran a terme a la Sala.

 

La Sala Multifuncional des Mercadal estrena el seu Streaming:

ImatgeL’Àrea de comunicació de l’Ajuntament des Mercadal segueix millorant la seua comunicació amb els veïns i veïnes del municipi. Durant aquests mesos s’ha treballat en la modificació d’alguns apartats de la plana web del municipi. Cal recordar que Es Mercadal va ser el primer municipi en activar a la seua plana web el recurs d’activitats per a famílies durant l’Estat d’Alarma. Cultura, Comunicació i Informàtica de la mà de Silme milloren la plana web.

Les noves millores són: El nou streaming del canal de YouTube de la Sala Multifuncional des Mercadal, l’enllaç als recursos telemàtics de Registril i la nova secció de campanyes municipals, entre altres.

LA SALA MULTIFUNCIONAL EN DIRECTE:


Com ha novetat, la cultura des Mercadal s’obre al món digital. A partir d’aquesta temporada la Sala Multifuncional des Mercadal retransmetrà en directe moltes de les actuacions i actes que es duran a terme a la Sala. El cost d’aquest aparell ha estat de 13.000€. Aquest nou sistema de retransmissió en directe i en diferit és gràcies a la feina feta pel tècnic de cultura i compta amb la col·laboració de Silme.

REGISTRIL:
En aquestes millores de la web municipal es suma l’accés a Registril, l’oficina virtual des Mercadal, el perfil per tramitar qualsevol tribut de l’administració local. Aquest situat a la barra de navegació ràpida de la web a la plana principal.

CAMPANYES MUNICIPALS:
L’Ajuntament destaca a la web municipal totes les campanyes que es realitzen al municipi. Aquestes es van actualitzant a la plana principal donant visibilitat a totes les àrees de gestió.

El regidor de comunicació, Jordi Pons, vol posar en valor la gran feina de l’equip de Comunicació i Cultura de l’Ajuntament i assegura que seguirà treballant per fer més accessible la web municipal. Així mateix dona a conèixer totes les xarxes socials de l’Ajuntament per una millor comunicació amb els ciutadans i ciutadanes.
 

 
 


Comunicació      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries