C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Mercat d’Estiu Agroartesanal as Mercadal 2021: 03/06/2021

Aquest dijous 3 de juny comença una nova edició del Mercat d’Estiu as Mercadal, un mercat que s’ha hagut de reinventar per tal d’evitar aglomeracions no controlables amb motiu de la pandèmia de la Covid-19.

 

Mercat d’Estiu Agroartesanal as Mercadal 2021:

ImatgeAquest dijous 3 de juny comença una nova edició del Mercat d’Estiu as Mercadal, un mercat que s’ha hagut de reinventar per tal d’evitar aglomeracions no controlables amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. El mercat serà com sempre tots els dijous durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre al fosquet. Aquest any s’hi han integrat artesans amb carta artesana. El mercat anirà acompanyat, cada setmana, de diverses actuacions musicals. D’aquesta manera, es col·labora també amb els artistes locals.

Serà important seguir les recomanacions: transitar sempre per la dreta i evitar els encreuaments, dur mascareta, mantenir la distància de seguretat i tenir, per part de les paradetes, gel hidroalcohòlic, que és obligatori. Aquestes recomanacions estaran anunciades a les entrades i sortides del mercat.

Per altra banda, a Fornells també comença la setmana que ve el Mercat Agroalimentari dels dilluns fosquet a la plaça de l’Església, i els ambulants de diumenge, dilluns i dimecres a la zona des Pla.

El bon funcionament del mercat en els propers dies depèn de tothom. L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat individual i, per això, demana la comprensió i col·laboració de la població en tot moment. Es reserva el dret de suspendre també aquests mercats si la situació de la COVID-19 empitjorés. La nostra institució confia que s'entengui la decisió presa, conscients de les dificultats de fer-ho a gust de tothom, i espera tornar a la normalitat el més prest possible.

 
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries