C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Èxit de participació a les activitats d’estiu del Centre Artesanal de Menorca: 16/09/2021

Amb l’objectiu d’apropar l’artesania i el producte local a residents i visitants, la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha organitzat aquest estiu un ampli programa d’activitats i experiències, a través del Centre Artesanal de Menorca.

 

Èxit de participació a les activitats d’estiu del Centre Artesanal de Menorca:

ImatgeAmb l’objectiu d’apropar l’artesania i el producte local a residents i visitants, la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha organitzat aquest estiu un ampli programa d’activitats i experiències, a través del Centre Artesanal de Menorca, que han tingut una molt bona acollida per part del públic. A més de tasts i tallers, s’han fet demostracions d’oficis artesans; exposicions en el propi centre i itinerants; a la vegada que s’ha ampliat l’oferta comercial de la botiga.

Properes accions

De cara aquesta tardor-hivern, es reprendran les activitats educatives, tant les visites escolars a l’exposició permanent “Fabricant Menorca” que s’emmarquen dins del programa de Salut Jove i Cultura del Consell Insular, com les unitats didàctiques i tallers que s’ofereixen al primer i segon cicle de Primària dels centres educatius i que es basen en un treball de descoberta i investigació sobre els oficis artesans.

També a través del web artesaniademenorca.com es crearà la nova secció La peça del mes, per mostrar treballs artesans que formen part de l’exposició permanent, així com també eines i elements singulars representatius dels oficis artesans, amb una fotografia, descripció i informació de cada peça .

Per altra banda, el Centre ja ha obert el calendari per rebre propostes de cara a les activitats de 2022, amb la possibilitat d’acollir exposicions, mostres, presentacions i actes similars d’artesans, d’associacions d’artesans i/o entitats diverses.
 

 
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries