C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge El Menorca Doc Fest presenta la seva tercera edició: 04/10/2021

El Menorca Doc Fest arriba a la seva tercera edició amb un ambiciós programa. Com acte d'atracció de turisme cultural compta amb el suport de l'Ajuntament des Mercadal i la Fundació Turisme.
 

 

El Menorca Doc Fest presenta la seva tercera edició:

ImatgeEl Menorca Doc Fest arriba a la seva tercera edició amb un ambiciós programa que es diversifica. La principal novetat del festival se centra a poder projectar dos documentals de directors menorquins, Macià Florit i Matias Quetglas. Com acte d'atracció de turisme cultural compta amb el suport de l'Ajuntament des Mercadal i la Fundació Turisme.

Un any més, a la Sala Multifuncional des Mercadal, s’hi projectaran tots els curts seleccionats per a la secció oficial del Menorca Doc Fest. Aquí s’hi podrà veure un total de 12 curtmetratges, tots ells orientats al Premi Ullastre – Millor curt documental. Els curts es projectaran en un total de 4 sessions, amb dos passis per cadascuna, entre els dies 30, 31 i 1 de novembre.


També se cedeix els edificis de ca n'Ángel i el Centre de Convencions des Mercadal per a exposicions i tallers relacionats amb el festival. El regidor de Cultura, Martí Riera, va acompanyar a Cristian Pons, director del MDF, Elena Costa de la Fundació Foment del Turisme, Naomi Toomey de l'Ajuntament de Sant Lluís i al pintor Matias Quetglas a la presentación del festival.

 
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries