The City will inform you
Llistat de publicacions
 
Imatges de la tertulia d'estiu amb na Susana Díaz

veure
Cursa popular Sant Antoni 2014

Record de participació a Fornells amb uns 350 corredors.
veure
24 hores de natació

veure
CANVI D'ACTUACIÓ DIUMENGE DIA 20
DES DE LA REGIDORÍA DE FESTES DE L'AJUNTAMENT DES MERCADAL US INFORMEM QUE PER MOTIUS ALIENS A LA NOSTRA VOLUNTAT, EL GRUP “GOSPEL FÀBRICA DE MÚSICS” PROGRAMAT PER EL DIUMENGE DIA 20 DE JULIOL A LES 21,00H A LA PLAÇA PARE CAMPS NO ACTUARÀ, I EN EL SEU LLOC ACUTUARAN ELS GRUPS D'HAVANERES “XALANDRÍ I ARRELS DE MENORCA” DISCULPEU LES MOLÈSTIES.
GRÀCIES.
veure
Entrega trofeos Tir al Plat

El passat diumenge 13 la Societat de Tiradors des Mercadal va organitzar el ja tradicional torneig de Tir al Plat Sant Martí.
La classificació va quedar de la següent manera:
1r de 4 Biel Lozano
1r de 3 Toni Benejam
1r de 2 Sebastià Bosch
1r local: Joan Allès
Campió absolut: José Granja
veure
XIV TORNEIG petanca Sant Martí 2014

veure
Cursa Ciclista Sant Martí 2014

El passat dissabte 12, al polígon industrial des Mercadal Club Ciclista Centre de s'Illa organitzar el que va ser el XXIV campionats van acudir uns 20 ciclistes arribats de tota l'illa.
veure
Replec Ses Ramones 2014

El passat dissabte 12, el Club Hípic ses Ramones, va organitzar el IX "replec" al mateix club.
veure
Torneig 3x3 bàsquet
Gran ambient en el 3x3 que va organitzar el Club Bàsquet Mercadal on equips de diferents pobles de l'illa van passar una agradable i divertida tarda de bàsquet.
veure
INICIACIÓ i CAPTACIÓ de Bàsquet
Dimarts passat el Club bàsquet Mercadal va organitzar una jornada de portes obertes d'INICIACIÓ i CAPTACIÓ del bàsquet, en la jornada vam tenir el plaer de comptar amb la visita i la xerrada del l'exjugador de bàsquet professional Tomas Jofresa on tots els fillets i filletes assistents van estar molt atents a les paraules de l'exjugador.
veure
Feria de cultura japonesa
Cartel
Un año más, podreis disfrutar a la feria de cultura japonesa que se realizará éste domingo, 29 de junio, de las 10h a las 20h.
veure
Jocs municipals 2014

Gran èxit en la primera edició dels Jocs Municipals
veure
ES MERCADAL & FORNELLS
veure
XVII Feria de la perdiz de Menorca
cartel Este fin de semana, día 15 y 16 de febrero, se realizará la XVII Feria de la perdiz de Menorca en el Recinto Ferial de Mercadal.
veure
Tertúlies a la fresca
Tertúlies a la fresca El Ayuntamiento de Mercadal tiene el gusto de presentaros el ciclo de tertulias que durante estos meses nos reunirán en lugares tan singulares y agradables como son la plaza de la Iglesia y el castillo de San Antonio de Fornells para escuchar charlas de veraneantes tan prestigiosos como los que nos acompañarán.
veure
GUIDED VISITS AROUND ES MERCADAL
Departure from the tourist Information Office (next to the theatre)
Monday, Wednesday and Friday at 6 pm
Pre-booking is not required
free
veure
GUIDED VISITS AROUND ES MERCADAL

veure
X GASTRO SHOW
Cartel X Muestra Gastronómica
On saturday 28 and Sunday 29 april 2012 Es Mercadal host the 10th Gastro Show in the Recinte Firal.
veure
VESPRADES D'ART 2011
Reportatge fotogràfic de les Vesprades d'Art 2011 as Mercadal.
veure
PLA GENERAL D'ORDENACIÓ URBANA DES MERCADAL
Logo L'ajuntament des Mercadal conjuntament amb l'empresa TRAMA, Urbanisme i Paisatge, SLP, que està elaborant el nou PGOU, han organitzat una jornada de participació ciutadana mitjançant la celebració d'una taula ciutadana durant els propers dies 4 i 5 de juny.

Des de la corporació municipal agrairíem la vostra presència i per això, us instem a participar en la jornada que donarà lloc els pròxims dies 4 i 5 de juny a Es Mercadal i Fornells, respectivament.
veure
View All
 

Ajuntament des Mercadal

C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76 - general@esmercadal.es Legal | Accessibility | XHTML 1.0 | CSS 2.1